Account verwijderen

Als je naar je profielpagina gaat en op op "Accountinstellingen" klikt, zie je onderaan de pagina een knop om je account te verwijderen. Schrijf je gebruikersnaam in de daartoe bestemde ''box'' boven de Verwijder-knop. Let hierbij ook op hoofdletters. Als je op de knop klikt, zal je profiel volledig gewist worden. 
In de App ga je naar je profiel en klik je rechts bovenaan op het tandwiel-icoontje (Instellingen) en vervolgens op 'Verwijder account'. Schrijf vervolgens je gebruikersnaam in de daartoe bestemde ''box'' en klik op de Verwijder-knop.

Aangezien je mailadres of telefoonnummer niet geblokkeerd worden, kun je je op elk gewenst moment weer registreren als je dat wil.
 

Bedankt voor de tijd dat je gebruik hebt gemaakt van onze site/app. Je bent altijd weer van van harte welkom!