Profiilin piilotus

Voit piilottaa profiilin asetuksista jonka löydät profiilisivun yläpalkista. Kun profiili on ollut piilossa tarpeeksi kauan poistetaan se automaattisesti.
Piilotettua profiilia ei voi vierailla eikä se esiinny missään hakutuloksissa. Kaikki kuvat, esittelyt sekä muut tiedot voit halutessa poistaa profiilista.

Kirjautumalla sisään pääset aktivoimaan profiilin uudestaan.